Stap 3

Je auto wordt zichtbaar voor onze 11.000 autodealers in een afgeschermde veiling (alleen zichtbaar voor autodealers), bij interesse kunnen zij direct een bod uitbrengen op jouw auto.

 

Stap 4

Het resultaat koppelen wij per telefoon en/of via e-mail aan je terug. Ben je het niet eens met de prijs of heb je geen bod ontvangen? Soms lukt het ons niet om een (reëel) bod af te geven, in overleg met jou kunnen we dan nogmaals je auto aanbieden in de veiling.

 

Stap 5

Ga je akkoord met het bod, dan is je auto verkocht! En dan..

 

Stap 6

Wij versturen per e-mail de verkoopovereenkomst en brengen je in contact met de kopende autodealer. Vervolgens maak je een afspraak met de kopende dealer, normaliter vindt de levering plaats bij de koper binnen 14 dagen na verkoop.

 

Stap 7

Iedereen is gebaat bij een vlekkeloze overdracht. Check daarom te allen tijde onderstaande punten:

  • Is het kentekenbewijs compleet?
  • Indien van toepassing dient het meest recente apk-keuringsrapport aanwezig te zijn
  • Zorg vóór de oplevering dat je voertuig schoon is. Zo kan de dealer checken of het voertuig in dezelfde staat verkeert zoals omschreven is tijdens de aanmelding
  • De eventueel aanwezige alarm-, audio-, en/of navigatieapparatuur dient naar behoren te werken
  • Is het onderhoudsboekje aanwezig?
  • Zijn alle sleutels en eventuele blokkeringscodes aanwezig?

Zorg ervoor dat je je kunt identificeren met een geldig legitimatiebewijs

Stap 8

De koper controleert de auto aan de hand van de verkoopbevestiging, is de verkoop zoals omschreven dan is de verkoop rond! Middels een contante betaling of directe bankoverschrijving ontvang je vervolgens het overeengekomen bedrag. Ben je een schade vergeten te melden, of is er een schade ontstaan vlak voor levering? De koper mag in dat geval de verkoopprijs corrigeren met de kosten van deze schade, uiteraard in redelijk-en billijkheid. Ben je het niet eens met de correctie dan vervalt de oorspronkelijke verkoopovereenkomst. Wij helpen met vragen voor, tijdens na verkoop bij de levering aan de koper.

Is alles gelukt, gefeliciteerd, wij hebben je succesvol kunnen helpen met de verkoop.

4 + 14 =